Frankó Bringa Kincskereső Túra

állandó kerékpártúránk

Fertőparti kerékpározásodat szeretnéd izgalmasabbá és élménydúsabbá tenni? Akkor nagyon jó helyen jársz.
A Frankó Bringa Kincskereső Kerékpár túra csak rád vár!

Nevezési díj: 5.000 Ft / kincses szekrénykulcs

Kedves Érdeklődők!

Regisztrációkor, helyben a Frankó Bringa telephelyén (9437 Hegykő, Kossuth Lajos u. 12.) választanotok kell egy számotokra szimpatikus pályát a megadott 4 pálya egyikéből. A pályák hossza 20 és 42 km közöttiek, így mindenki a saját kedve szerint választhat ideális távot. Az se gond ha gyerekkel vagy családdal szeretnétek teljesíteni a túrát, 2 gyerekbarát útvonal közül is van lehetőségetek választani. Bármely pálya “for alone” módban azaz egyedül is teljesíthető.
Maga a túraútvonal meglepetés, amely három állomáshelyből fog állni.  Az első állomás minden pálya esetében a Fertőpart egy olyan jellegzetes helyszíne, amit nem érdemes kihagyni.

A túra menete:
Induláskor a Frankó Bringa telephelyén egy borítékban megkapjátok az első állomáshoz vezető útvonal leírását és megtalálandó helyről egy rövid, ismertető leírást.
Az első helyszín megtalálását követően, az állomáson meg kell keresnetek a második hely megtalálásához szükséges utasítást, ami a kulcshoz vezető útvonalat és térképet tartalmazza. Ezt fényképezzétek le és eszerint haladjatok tovább a kincses szekrény kulcsáért!
A második állomás megtalálása után a kihelyezett dobozból több kulcsból is választhattok, de nevezési díjanként jár egy kulcs, kérlek ezt tartsátok figyelembe!
Választás után a harmadik állomásra a Frankó Bringához kell bicajoznotok és itt Nálam nyithatjátok ki a kulcshoz tartozó rekeszt, ami a túra teljesítéséért járó ajándékot rejti. 

A túra folyamán mindenki a saját felelősségére kerékpározik

Kerékpárodat foglald le előre

Nem gond, ha nincs kerékpárod, vagy nem akarod szállítani a sajátod. A Frankó Bringa kerékpár kölcsönzőnél bérelhetsz magadnak, vagy akár az egész csapatodnak is kerékpárt. 

Nézd meg a bérelhető bicajokat a  www.frankobringa.hu weboldalon és foglalj e-mailban, vagy telefonon.

Nevezés: Frankó Bringa telephelyén
9437 Hegykő, Kossuth Lajos u. 12.