Frankó Bringa Szókirakó Túra

időszakos kerékpártúra

A szókirakó túra során próbára tehetitek tudásotokat, kondíciótokat és izgalmakkal teli kalandos túrában vehettek részt.
Mit kell csinálni? Betűket kell gyűjteni a Fertő parton.
Hogyan? Helyszínek megtalálásával, és kérdések megválaszolásával.

Nevezés: 2023.05.30-tól Nevezési díj: 19.900 Ft ​

Túra indulása: 2023.június 17-től

Kedves Túrázni vágyók!

A szókirakó túra során próbára tehetitek tudásotokat, kondíciótokat és izgalmakkal teli kalandos túrában vehettek részt.  Mit kell csinálni? Betűket kell gyűjteni a Fertő parton. Hogyan? Helyszínek megtalálásával, és kérdések megválaszolásával.

A túra:
A betű lelőhelyeit egy mappában találjátok, amit a Frankó Bringa telephelyén vehettek át. Térképek segítenek nektek a helyszínek megtalálásához. A helyszínek megtalálási sorrendje rátok lesz bízva.  Összesen 18 betűt tudtok begyűjteni, plusz van egy Joker is. A Jokerrel egy betűt pótolhattok.

Az értékes ajándékokért viszont sok-sok betűt kell megszerezni amelyekből  EGY SZÓT kell kiraknotok. Bármilyen értelmes magyar szót.  Minél hosszabb a szavatok, annál értékesebb nyereményt kaptok! Ebből következik, hogy minél több betűt gyűjtötök, annál hosszabb szót tudtok kirakni.  Minden fellelt betűt, csak egyszer használhattok fel a szavatokban.

Minden lelőhelyen egy A4-es laminált lapot kell keresni! Ezen a lapon egy feladvány van négy válaszlehetőséggel. Természetesen egy helyes válasz lesz. Meg van adva, hogy az adott betűlelő helyen, a helyes válasz hányadik betűjét használhatjátok fel a saját szavatok kirakásához.

Pl. Helyszín: Hegykő Mariska néni háza Nyárfa sor 5. Az itt talált kérdésre a helyes válasz harmadik betűjét használhatjátok fel.

Kérdés: Ki nem ismerőse Micimackónak?

  1. Malacka B) Maugli            C) Zsebibaba      D) Bagoly

Itt a helyes válasz B. Tehát, Maugli harmadik betűje „U” .    Van egy U betűtök.

Ezt a betűt be kell írni a betűgyűjtő oldalra,és Irány a következő állomáshely!

A betűk helyességét ellenőrizni fogjuk, és csak a jó betűket használhatjátok fel a szó kirakásához!

A nyeremények kategorizálva vannak.  Egy 0- 5 betűs szóért egy kisebb ajándékcsomag az ajándék.  5-15 betűs szóért közepes ajándékcsomag jár. 15 betű felett tiétek a nagy ajándékcsomag! Gyerekeknek plusz ajándék a gyerekfiókból.

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy van már elég betűtök, és egy jó kis szót ki tudtok rakni belőle, akkor gyertek vissza a Frankó Bringához és váltsátok nyereményre a napi munkátokat!

A betűgyűjtés során nem kell sietnetek, nem verseny! A nyeremény megvár titeket. Tekerés közben nézzétek meg a Fertőpart szép helyeit, mert érdemes! Ezek az ajánlott látványosságok és frissítő helyek fel vannak tüntetve a térképeken.

Okostelefon hasznos lehet a címek megtalálásához, és a kérdések megválaszolásához!

Jelentkezés:
A túrán bármikor, bármennyien részt vehettek. Keressetek egy számotokra alkalmas időpontot, ezt jelezzétek legalább három nappal előre e-mailben, (frankobringahegyko@gmail.com) vagy telefonon (+36302766263)!

A túra folyamán mindenki a saját felelősségére kerékpározik! 

Kerékpárodat foglald le előre

Nem gond, ha nincs kerékpárod, vagy nem akarod szállítani a sajátod. A Frankó Bringa kerékpár kölcsönzőnél bérelhetsz magadnak, vagy akár az egész csapatodnak is kerékpárt. 

Nézd meg a bérelhető bicajokat a  www.frankobringa.hu weboldalon és foglalj e-mailban, vagy telefonon.

Ez is érdekelhet 🙂

A Frankó Bringa Kincskereső Kerékpártúra csak rád vár!

Fertő Parti kerékpározásodat szeretnéd izgalmasabbá és élmény dúsabbá tenni? Akkor nagyon jó helyen jársz!

Kincskereső kerékpár túráinkra bármikor jelentkezhetsz!
További infó és részletek 

Frankó Bringa Események

frankobringa.hu